sâmbătă, 22 octombrie 2011

Despre Noi

        Image Factory s-a nascut din nevoia de a aduce ceva nou pe piata, nu numai in domeniul publicitatii, advertising-ului sau design-ului, ci si al imaginii oricarei afaceri ce isi desfasoara activitatea fara a avea in vedere impactul ametitor pe care imaginea unei companii il are asupra clientelei, produselor, promotiilor si nu in ultimul rand al profitului inregistrat. 

            
           


Activitatea noastra se bazeaza pe imbunatatirea completa a oricarei companii. Incepand cu identitatea acesteia si pana la eficientizarea angajatilor.

                Iata la ce ne referim prin "imbunatatire completa": 

* Stabilirea identitatii - logo, motto si culorile ce vor reprezenta compania;
* Publicitate - flyere, bannere, afise, pliante si alte obiecte de advertising concepute special in     jurul identitatii prestabilite;
* Promovare - idei de promotii, reduceri si campanii publicitare adaptate in jurul produselor sau serviciilor distribuite;
* Cursuri - de eficientizare a personalului, de comunicare, de educare a clientelei; 

            Intreaga noastra activitate se bazeaza pe schimbarea completa sau imbunatatirea imaginii companiei dumneavoastra, iar scopul nostru final este de a transforma imaginea oricarei firme intr-una atragatoare fata de clientela si toate acestea la preturi accesibile tuturor.

           Accentul se pune pe pret deoarece piata publicitara, ca si in cazul pietii imobiliare a ajuns sa isi stabileasca anumite preturi care pot deveni incredibil de inaccesibile pentru o mare categorie de companii. 
               Momentan pe piata exista doua tipuri de servicii de imagine: 
            1. Lucrari de calitate, unicate si fara cusur, dar la preturi exorbitante;
        si 2. Lucrari superficiale, de proasta calitate si copiate, la preturi accesibile tuturor. 

            Image Factory ia ce e mai bun din ambele variante si va aduce lucrari si servicii de o calitate exceptionala, design unicat si solutii de eficientizare moderne, la preturi accesibile. 

          Tocmai din acest motiv Image Factory va invita sa aflati mai multe despre noi si sa profitati de prima sedinta de consultanta gratuita, pentru a afla cu adevarat care este potentialul companiei dumneavoastra. 

            Succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu